skip to Main Content
✓ Goedkoopste Sim Only ✓ Onafhankelijke vergelijken ✓ Alle providers ✓ Gratis klantenserivce ✓ Ruim aanbod ✓ Besparing tot 80% ✓ Direct bestellen

KPN Sim Only

Vergelijk alle KPN abonnementen en vind de beste Sim Only aanbiedingen.

KPN Sim Only

Het totale KPN Sim Only aanbod gratis vergelijken. KPN, heeft een van de beste netwerken van Nederland.
Met o.a. geweldige klantenservice, 4G+ internet en geweldige buitenland dekking.

KPN abonnement aanbiedingen

Je vindt bij ons ieder KPN abonnement, de aanbiedingen verschillen per week. Maar de nieuwste staan altijd in onze vergelijker. Je hoeft je daarom geen zorgen te maken dat jij aanbiedingen misloopt. Dus als je zoekt naar het goedkoopste KPN abonnement ben jij bij ons aan het juiste adres.

KPN mobiel

KPN is de grootste telecom aanbieder van Nederland. En is eigenaar van het vaste telefonienetwerk en is het marktleider op het gebied van mobiele telefonie. KPN is eigenaar van de merken Simyo, Telfort en (het inmiddels gestopte) Hi mobiel.
KPN staat bekend om de geweldige dekking en de goede klantenservice. Zij zijn niet de voordeligste maar volgens vele wel de beste provider van Nederland.

KPN verlengen

Bij KPN mag je 4 maanden voor het eind van je contract verlengen. Verlengen is altijd gratis en zo geregeld. Dus je hoeft geen nieuwe simkaart in je toestel te stoppen. Ook is het mogelijk om van abonnement met toestel over te gaan naar een Sim Only Abonnement. De besparingen kunnen dan oplopen tot 80%. Hiervoor hoef je alleen maar je verlenging te regelen. Op die manier kun je gewoon je toestel blijven gebruiken zoals jij gewend bent. Verlengen bij KPN is dus zo geregeld.

KPN abonnement

Er zijn verschillende abonnementsvormen bij KPN. De standaard combinaties staan hieronder.
Voor de meeste actuele combinaties en prijzen kijk je in de bovenstaande vergelijker.

150 bel/sms
1 GB – 200 bel/sms
1 GB – Onbeperkt bel/sms
5 GB – Onbeperkt bel/sms

KPN met Spotify

Wil je gratis Spotify bij je Sim Only dan kies je een van de onderstaande abonnementen:

10 GB – Onbeperkt bel/sms + Spotify
20 GB – Onbeperkt bel/sms + Spotify

Alle Sim Only aanbiedingen vergelijken?